Winkelwagen Geen producten

Icom marifoon zonder ATIS

Icom marifoon zonder ATIS
Icom marifoon zonder ATIS
0 Review | Review toevoegen
Icom marifoon zonder ATIS
€ 12,50 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Als de IC-M23 in het water valt hoeft u zich geen zorgen te maken, hij komt namelijk vanzelf weer boven drijven. De M23 is waterdicht (IP x7) tot 1 meter diepte voor een half uur en drijvend. Zodra de M23 in het water valt gaat er een ingebouwd LED lampje knipperen. Zo is marifoon altijd terug te vinden, ook in het donker en ook al staat de marifoon uit.
De M23 is de smalste en lichtste in zijn soort. Dit komt onder andere door de kleine 3.7V Lithium-ion batterij (BP-266). Door een nieuw ontwikkeld elektronisch circuit kun je beschikken over 5W vermogen. Overigens kun je het vermogen aanpassen in 5 of 1 Watt. De marifoon werkt ongeveer 10 uur op een batterijlading.
Deze handheld is gebruiksvriendelijk door o.a. de grote toetsen waardoor deze gemakkelijk te bedienen is en door het duidelijk LCD scherm. Het scherm heeft de afmetingen van 32x16 mm en toont het marifoonkanaal in grote cijfers. Verder worden de volume- en squelch indicatoren weergegeven.
Door de functie "FAV" van favoriete kanaal kunt u met één druk op de knop uw favoriete marifoonkanaal activeren. Daarnaast kunt u met een andere toets altijd snel marifoonkanaal 16 activeren, ook slechts met één druk op de knop.
De M23 is uitgerust met een hoog volume/mute functie. Met één druk op de knop beschik je over maximaal geluidsvolume om berichten te kunnen verstaan. Met nog een druk op de knop verlaag je het volume weer.
Standaard wordt deze portable marifoon geleverd met een Lithium-Ion batterij en oplader/adapter. Deze plug je direct in, in de marifoon. Doordat deze marifoon geen metalen oplaadpunten heeft, zoals andere marifoons die in een oplader geplaatst moeten worden wel hebben, is deze nog beter beschermd tegen water.
* dual en Tri watch functie
* 4-step power saver
* auto scan functie
* snelle toegang tot kanaal 16
* LCD en toetsen verlichting
* AquaQuake droog functie (hierdoor worden waterdruppels uit de speaker geschut)

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Van microfoon tot compleet festival. Bij ons bent u aan het juiste adres.

 

* = prijzen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop software webshop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies